
Основні переваги мультиварки REDMOND RMC-M90
Сучасні мультиварки REDMOND поєднують в собі футуристичний дизайн та новітні технології, причому з кожною новою модельною лінійкою вони вдосконалюються, щоб ставати ще зручнішими, а сам процес приготування їжі в них потребував все меншої участі людини. Зокрема, одна з сучасних моделей таких мультиварок – REDMOND RMC-M90 може дозволити приготувати не тільки звичні всім страви, які прийнято готувати в мультиварці, а також хліб, піцу чи десерти. Для цього на її інтерактивній сенсорній панелі MOTouch® є спеціальні автоматичні програми, а в інструкції, що додається до мультиварки, можна прочитати рецепти приготування таких страв за їх допомогою.
Крім автоматичних програм, REDMOND RMC-M90 дає можливість також використовувати ручні налаштування, які більше стануть у нагоді досвідченим користувачам, щоб готувати їжу по рецептам власного виробництва, кожного дня експериментуючи та дивуючи своїх близьких самими вишуканими стравами, які приготовлені в домашніх умовах. Також для розширення можливостей приготування температурний режим роботи мультиварки REDMOND RMC-M90 був збільшений до 170° С.
Можливості мультиварки REDMOND RMC-M90
Не в останню чергу потрібно згадати про чашу мультиварки REDMOND RMC-M90, яка має корейське антипригарне керамічне покриття ANATO®. В цій чаші, завдяки спеціальній технології 3D-нагріву, тепло рівномірно розповсюджується по всьому її об’єму, що в свою чергу напряму впливає на рівномірність приготування страв. Також вона оснащена додатковими пластиковими ручками, що дає можливість безпечніше виймати гарячу чашу з мультиварки після завершення приготування їжі.
Окремої уваги варта також і функція приготування їжі під вакуумом на низькій температурі згідно з технологією су-від (з французької sous-vide «під вакуумом). Приготовані в таких умовах овочі, м’ясо чи риба зберігають свою природну структуру і не втрачають у процесі приготування корисні поживні речовини, таким чином виходячи максимально соковитими. Для приготування страв у такому режимі вони повинні бути попередньо поміщені в спеціальні повітронепроникні пакети, що запаковуються герметично.
Такі цікаві можливості дають шанс приготувати щось дійсно незвичне на кожен день, суттєво розширюючи плацдарм для творчості кухара, щоб можна було експериментувати і перетворювати повсякденне приготування їжі в цікаву і захоплюючу справу.